Pelvitec BV
Rivium Westlaan 52
2909 LD Capelle aan den IJssel

T: +31 (0)10 303 22 90
F: +31 (0)10 303 22 91

E-mail: info@pelvitec.com

ARGUS


Adjustable Male Sling
De ARGUS verstelbare sling voor stress-incontinentie bij mannen na radicale prostatectomie is uniek, eenvoudig en betrouwbaar.

In Nederland zijn meer dan honderd patiŽnten behandeld. Uit een Nederlands onderzoek blijkt dat meer dan 90% zeer tevreden is*.


Effectieve urethraele coaptatieEen rŲntgenologisch zichtbaar siliconen schuimkussen, verbonden aan siliconen slings, maken een effectieve fysiologische urethraele sluiting mogelijk met een lage druk < 35/40 cm H2O - waardoor de kans op complicaties geminimaliseerd wordt.


Verstelbaarheid

Het ARGUS verankeringsysteem, met zijn combinatie van solide siliconen slings en ringen, zorgt voor een uitstekende balans tussen stabiliteit en post-chirurgische verstelbaarheid. Dit systeem maakt de juiste spanningsinstelling mogelijk afhankelijk van de behoefte van de patiŽnt. De rŲntgenologisch zichtbare ringen zorgen voor een accuraat referentie punt voor zowel fixatie als post-chirurgische instelling van de spanning.Reproduceerbaar & minder invasieve operatie

De ARGUS verstelbare sling voor mannen is minimaal invasief en maakt gebruik van een reproduceerbare druk verstellingmethode door het meten van de retrograde infusiedruk: < 35/40 cm H2O.

Voordelen:

  • Korte leercurve
  • Enkele en smalle perineale incisie
  • PatiŽnt behoeft niet geactiveerd of gemanipuleerd te worden
  • Korte herstel periode

*Indien gewenst sturen wij u de onderzoeksgegevens toe.

Hoofdnavigatie